Επιλέξτε Κατηγορία
Your Cart

ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΣ ΦΥΣΙΚΟ

ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΣ ΦΥΣΙΚΟ
text
IFRA ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ πατήστε εδώ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ πατήστε εδώ Batch no 1202234 Ημ λήξης 19/04/23 Πιστοποιητικό ανάλυσης πατήστε εδώ Batch no 1271890 Hμ λήξης 23/09/24 Πιστοποιητικό ανάλυσης πατήστε εδώ
ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΣ ΦΥΣΙΚΟ


INCI name: Eucalyptus globulus leaf oil


Το αιθέριο έλαιο Ευκάλυπτος προέρχεται από την απόσταξη των φύλλων και των κλωναριών του δέντρου.

Στην αρωματοποιία το κατατάσσουμε στις ψηλές νότες.

Το άρωμα του είναι ελαφρύ και ξυλώδες ,παρόμοιο με το Καζαέπουτ (Λευκόδεντρο).

Είναι αναλγητικό, αντιρρευματικό, αντισηπτικό, αντιβακτηριδιακό, αποσυμφορητικό, αντικουνουπικό.


Συνδυάζεται με:

Λεβάντα, Λεμόνι, Δεντρολίβανο, Θυμάρι, Περγαμόντο, Άρκεθο.

Χρήση:

Το χρησιμοποιούμε για προϊόντα για το άσθμα, βρογχίτιδα, το κρυολόγημα, την καταρροή, τον βήχα και τα τσιμπήματα.

Τρόπος χρήσης:

Χρησιμοποιείται πάντα διαλυμένο σε έλαιο βάσης, ανθόνερο, σε ενυδατικά προϊόντα, σε αρώματα, καλλυντικά προϊόντα και σαπούνια, όχι απευθείας στο δέρμα.

Επίσης να χρησιμοποιείται με μέτρο λόγω της πολύ ισχυρής του δράσης.

2,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 2,02€
  • Stock: Διαθέσιμο
  • Model: 10921

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ