Επιλέξτε Κατηγορία
Your Cart

ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΠΑΤΣΟΥΛΙ ΦΥΣΙΚΟ (Pogostemon Cablin Leaf Oil)

ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΠΑΤΣΟΥΛΙ ΦΥΣΙΚΟ (Pogostemon Cablin Leaf Oil)
-20 %
text
ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ πατήστε εδώ Βatch no 4325106 Ημ λήξης 05/21 Πιστοποιητικό ανάλυσης εδώ
ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΠΑΤΣΟΥΛΙ ΦΥΣΙΚΟ (Pogostemon Cablin Leaf Oil)


Product Name Patchouli oil Dark

Biological Definition The volatile oil obtained from the steam distillation of the dried fermented leaves of Pogostemon cablin (Blanco) Bentham (Fam. Labitae).

INCI Name Pogostemon Cablin Leaf Oil

Synonyms & Trade Names Patchouli oil Indonesian


Το αιθέριο έλαιο Πατσουλί προέρχεται από την απόσταξη με ατμό των αποξηραμένων φύλλων του φυτού.

Το άρωμα του είναι γλυκό, πικάντικο, εξωτικό, δυνατό, στην αρωματοποιία κατατάσσεται στις νότες βάσης.

Επειδή είναι πολύ έντονο, όταν φτιάχνουμε ένα άρωμα πρέπει να χρησιμοποιείται με μέτρο αλλιώς υπάρχει κίνδυνος να υπερκαλύψει όλα τα υπόλοιπα αρωματικά στοιχεία.

Είναι αντικαταθλιπτικό, αντισηπτικό, αφροδισιακό, στυπτικό, αποσμητικό, παρασιτοκτόνο, διουρητικό, ηρεμιστικό, βοηθάει στην ανάπλαση των κυττάρων, της επιδερμίδας και στην άμυνα του οργανισμού.

Χρήση:

Χρησιμοποιείται σε προϊόντα αποτοξινωτικά, για την κατακράτηση υγρών, την κακή κυκλοφορία, στην υπερβολική εφίδρωση, στο λιπαρό δέρμα.

Σε μολύνσεις όπως και σαν αντιβακτηριδιακό κατά της δυσοσμίας των ποδιών και του σκασμένου δέρματος.

Τρόπος Χρήσης:

Χρησιμοποιείται πάντα διαλυμένο σε έλαιο βάσης, σε ενυδατικά προϊόντα, σε αρώματα, καλλυντικά προϊόντα, όχι απευθείας στο δέρμα.

Προσοχή σε όσους παίρνουν αντιπηκτική αγωγή.

3,00€
2,40€
Χωρίς ΦΠΑ: 1,94€
  • Stock: Διαθέσιμο
  • Model: 109999

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ