Επιλέξτε Κατηγορία
Your Cart

ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΟ ΦΥΣΙΚΟ (Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil)

ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΟ ΦΥΣΙΚΟ (Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil)
text
ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ για batch 4383709 πατήστε εδώ Batch no 4383709 Ημ λήξης 01/23 Πιστοποιητικό ανάλυσης εδώ Batch no 118520 Hμ λήξης 07/22 Πιστοποιητικό ανάλυσης πατήστε εδώ ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΜΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ για batch 118520 πατήστε εδώ TDS για batch 118520 πατήστε εδώ Batch no 40973-14 Ημ.λήξης 10/2023 Πιστοποιητικό ανάλυσης πατήστε εδώ
ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΟ ΦΥΣΙΚΟ (Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil)



Το αιθέριο έλαιο Περγαμόντο προέρχεται από την φλούδα του φρούτου.

Είναι ελαφρύ, ανεβαστικό, δροσερό και στην αρωματοποιία κατατάσσεται στις νότες κορυφής.

Είναι αντικαταθλιπτικό, αντισηπτικό, αναλγητικό, αντιμυκητιακό, αντιΐικο, αντισπασμωδικό, αποσμητικό, στυπτικό, παρασιτοκτόνο, τονωτικό, επουλωτικό, ιδανικό για λιπαρές επιδερμίδες.

Το χρησιμοποιούμε σε προϊόντα για την ακμή, τον επιχείλιο έρπη, την επούλωση ουλών ,σημαδιών και σε αποσμητικά. Επίσης σε προϊόντα για την προσωπική υγιεινή καθώς καταπολεμά τους γυναικολογικούς μύκητες ,όπως και τους δερματικούς.


Συνδυάζεται με:

Εσπεριδοειδή, Χαμομήλι, Κυπαρίσσι, Ευκάλυπτο, Tea Tree, Γεράνι, Γιασεμί, Λεβάντα, Νερολί, Τριαντάφυλλο, Ylang – Ylang , Κέδρο, Σανδαλόξυλο.

Xρήση:

Χρησιμοποιείται πάντα διαλυμένο σε έλαιο βάσης, ανθόνερο, σε ενυδατικά προϊόντα, σε αρώματα, καλλυντικά προϊόντα και σαπούνια, όχι απευθείας στο δέρμα .

Προφυλάξεις:

Μπορεί να προκαλέσει φωτοευαισθησία του δέρματος.

Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο μετά την χρήση του.

5,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 4,03€
  • Stock: Διαθέσιμο
  • Model: 10927

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ