Επιλέξτε Κατηγορία
Your Cart

ΛΑΔΙΑ

INCI name: Arachis Hypogae oilΤο Αραχιδέλαιο προέρχεται από το γνωστό σε όλους μας Αράπικο Φιστίκι. Είναι εξαιρετικό για την περιποίηση της πολύ ξηρής επιδερμίδας μιας και την ενυδατώνει χωρίς να φράζει τους πόρους. Είναι αντιοξειδωτικό και ιδανικό για να χρησιμοποιηθεί σαν λάδι ντεμακιγιάζ,σε συνδυ..
2,50€ 2,25€ Χωρίς ΦΠΑ:1,82€
Προσοχή σε όσους έχουν ξανθά μαλλιά γιατί μπορεί να χρωματιστούν.Η Δάφνη η ευγενής Laurus nobilis, είναι γνωστή από την αρχαιότητα για τις αντισηπτικές, αντιφλεγμονώδεις και καταπραϋντικές ιδιότητες των φύλλων και των καρπών της.Χρησιμοποιήθηκε από τον Ιπποκράτη για την παρασκευή ιαματικών σκευασμ..
7,00€ 6,30€ Χωρίς ΦΠΑ:5,08€
Tο Κανναβέλαιο είναι προϊόν της κλωστικής Κάνναβης που έρευνες έχουν αποδείξει τις θεραπευτικές και ευεργετικές του ιδιότητες.Είναι αντιφλεγμονώδες, ενυδατικό, αντιγηραντικό, επουλωτικό. Δραστικό για προϊόντα για την ψωρίαση, την ακμή, την αρθρίτιδα,σε δερματικές παθήσεις. Χρησιμοποιείται μόνο ..
3,00€ 2,70€ Χωρίς ΦΠΑ:2,18€
INCI NAME: Ricinus communis seed oilΤο Καστορέλαιο είναι ένα "βαρύ" λάδι με αργή απορρόφηση,με αναλγητικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.Ειναι εξαιρετικό στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης σε συνδυασμό με άλλα λάδια (Καρύδας,Argan, Σιτέλαιο,Δαφνέλαιο).Επίσης θρέφει τις βλεφαρίδες και το φρύδια .Το χ..
1,50€ 1,35€ Χωρίς ΦΠΑ:1,09€
INCI name EU-USA : Macadamia integrifolia seed oilΤο λάδι Macadamia είναι ιδανικό για τις ώριμες επιδερμίδες, που δεν μπορούν να διατηρήσουν την υγρασία τους.Επίσης είναι πολύ καλό για την αναδόμηση των μαλλιών (σε συνδυασμό με Καστορέλαιο,λάδι Καρύδας, Argan Oil) όπως και για την ανδρική περιποίηση..
2,50€ 2,25€ Χωρίς ΦΠΑ:1,82€
INCI name: Melia Azadirachta seed oilΤο Λάδι Neem προέρχεται από το δέντρο Azadirachta Indica. Είναι καταπραϋντικό για το δέρμα, αντιμολυσματικό και αντιφλεγμονώδες. Επειδή είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα είναι ιδανικό για ευαίσθητα δέρματα που αντιμετωπίζουν χρόνιους ερεθισμούς. Βοηθάει τα κατεστραμ..
4,00€ 3,60€ Χωρίς ΦΠΑ:2,91€
INCI name: Mustela oil Λάδι ζωΐκής προέλευσης ,από τους λιπαρούς ιστούς του Βιζόν.Εξαιρετικά επουλωτικό,διεισδύει στο δέρμα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα,εχει αντιρρυτιδικές και αντιγηραντικές ιδιότητες.Ιδανικό για αντιγηραντικά καλλυντικά, και για κρέμες ματιών μιας και εχει πολύ καλά αποτελέσματα στ..
3,50€ 3,15€ Χωρίς ΦΠΑ:2,54€
INCI name :Persea gratissima oilΤο λάδι Avocado είναι ένα εξαιρετικό λάδι περιποίησης προσώπου και σώματος. Ενδείκνυται για ξηρές και ώριμες επιδερμίδες. Χρησιμοποιήστε το μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλα λάδια,αιθέρια έλαια,σε υδατικά καλλυντικά και σαπούνια...
2,50€ 2,25€ Χωρίς ΦΠΑ:1,82€
INCI name: Rosa Canina Fruit oilΤο Άγριο Τριαντάφυλλο είναι ένα εξαιρετικό αντιγηραντικό καλλυντικό λάδι. Εξισορροπεί την λιπαρότητα,σφίγγει τους πόρους και καταπολεμά τις ρυτίδες.Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος . Για αυτό τον λόγο το χρησιμοποιούμε σε αλοιφές για την ψωρίαση,την ακμή ,το ..
5,00€ 4,50€ Χωρίς ΦΠΑ:3,63€
CAS nr: 8007-69-0 EINECS nr: 273-313-5 INCI name: Prunus Amygdalus Dulcis OilΤο Αμυγδαλέλαιο είναι το πιο διαδεδομένο καλλυντικό λάδι για προϊόντα προσώπου,σώματος και μαλλιών. Είναι κατάλληλο για μασάζ, για ντεμακιγιάζ, για ενυδατικά καλλυντικά κτλ. Συνδυάζεται με άλλα λάδια (Argan Oil, Ρυζέλαιο,..
1,50€ 1,35€ Χωρίς ΦΠΑ:1,09€
Βιολογικό έλαιο πρώτης ψυχρής έκθλιψης από ψίχα αμυγδάλου ιδανικό για καλλυντική χρήση!INCI name: Prunus amygdalus dulcis oil·       Καμία διαδικασία προθέρμανσης: οι σπόροι και οι καρποί δεν προ-ψήνονται και δεν εκτίθενται πάνω από 40 βαθμούς Κελσίου κατ..
11,50€ 9,20€ Χωρίς ΦΠΑ:7,42€
Botanical name: Arnica montana L. aut Arnica spp. Το λάδι της Άρνικας είναι ισχυρό αντιφλεγμονώδες, αναλγητικό, βοηθάει σε οιδήματα, διαστρέμματα, μελανιές ,πιασίματα και μυΐκούς πόνους.Χρησιμοποιείται μόνο του ή με άλλα λάδια (π.χ. Βαλσαμόλαδο , Σύμφυτο),σε κεραλοιφές κτλ.Προσοχή: Να μην εφαρμόζετ..
3,50€ 3,15€ Χωρίς ΦΠΑ:2,54€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 36 (3 Σελ.)