Επιλέξτε Κατηγορία
Your Cart

ΓΑΛΑΚΤΩΜΑΤΟΠΟΙΗΤΕΣ

Xρησιμοποιείται ως γαλακτωματοποιητής για λάδι σε νερό και για να διαλύει αιθέρια έλαια και αρώματα σε υδατικά η υδατο-αλκοολούχα συστήματα. Το Polysorbate 20 χρησιμοποιείται συνήθως σε ποσοστό 0,5% - 5% και σε προδιάλυμα με την λιπαρή ουσία που επιθυμούμε να διαλύσουμε. Ανάλογα με το αποτέλ..
2,60€ Χωρίς ΦΠΑ:2,10€
Το Tween 80 (Polysorbate 80) είναι ένας φυσικός γαλακτωματοποιητής (emulisifier) ελαικού οξέος,το οποίο αποτελεί συστατικό του ελαιολάδου. Χρησιμοποιείται ευρέως στην παρασκευή καλλυντικών για την ανάμιξη υλικών διαφορετικής σύστασης , κυρίως έλαια με νερό χωρίς την χρήση αλκοόλης. Το Tween 80 είναι..
2,60€ Χωρίς ΦΠΑ:2,10€
Το Phytocream είναι φυτικός γαλακτωματοποιητής από πρωτεΐνες σιταριού και κοκοφοίνικα. Έχει υψηλή συμβατότητα με το ανθρώπινο δέρμα για αυτό τον λόγο το χρησιμοποιούμε για την παρασκευή κρεμών, γαλακτωμάτων και λοσιόν. Είναι ένας λιποπρωτεΐνικός γαλακτωματοποιητής μη ιονικός, ιδανικός για ενσωμάτωση..
3,50€ Χωρίς ΦΠΑ:2,82€
Το Emulgate F είναι ανιονική γαλακτωματοποιητική βάση για Παρασκευή καλλυντικών προϊόντων (κρέμες προσώπου και σώματος). Πρόκειται για ένα λευκό κιτρινωπό προϊόν με ελαφριά χαρακτηριστική μυρωδιά και το οποίο διατίθεται σε σχήμα φακής. Δημιουργεί κρέμες Oil in Water. Είναι ελαιοδιαλυτό κα..
3,00€ Χωρίς ΦΠΑ:2,42€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)