Επιλέξτε Κατηγορία
Your Cart

ΦΥΣΙΚΑ

Batch no  4353707 Hμ λήξης 03/22Το αιθέριο έλαιο Grape-fruit προέρχεται από την φρέσκια φλούδα του φρούτου .Έχει αντισηπτικές ιδιότητες ,είναι στυπτικό, αντιβακτηριδιακό, τονωτικό. Βοηθάει στην κακή κυκλοφορία, στην αποσυμφόρηση της λέμφου ,στην κατακράτηση των υγρών, σε προϊόντα καθαρισμού γι..
2,50€ Χωρίς ΦΠΑ:2,02€
INCI name : Melaleuca alternifolia Προέλευση: ΑυστραλίαΤο αιθέριο έλαιο Tea Tree προέρχεται από την απόσταξη των φύλλων και από τα κλαράκια του φυτού. Είναι από τα πιο ισχυρά αντισηπτικά, αντιμικροβιακά και αντιμυκητιακά αιθέρια έλαια. Χρησιμοποιείται για τους μύκητες στα νύχια, σε προϊόντα..
2,50€ Χωρίς ΦΠΑ:2,02€
INCI NAME: Cananga odorata oilCas: 8006-81-3Το αιθέριο έλαιο Ylang-ylang προέρχεται από τα άνθη του τροπικού αυτού φυτού και είναι προϊόν τριπλής απόσταξης. Η οσμή του είναι γλυκιά ,βαριά και λουλουδένια . Στην αρωματοποιία κατατάσσεται στις νότες βάσης. Είναι ιδανικό για την καταπολέμηση του ά..
6,50€ Χωρίς ΦΠΑ:5,24€
INCI  name: Juniperus communis fruit oilΤο αιθέριο έλαιο Άρκευθος προέρχεται από την απόσταξη των φρέσκων καρπών του άγριου Κυπαρισσιού. Το άρωμα του είναι ξυλώδες και στην αρωματοποιία κατατάσσεται στις μεσαίες νότες. Είναι αποτοξινωτικό, αντιρρευματικό, αντισηπτικό, βοηθάει στην καλή κυκλοφ..
4,00€ Χωρίς ΦΠΑ:3,23€
Product Name Basil Oil. Biological Definition The volatile oil obtained by steam distillation of the flowering tops or entire herb of Ocimum basilicum INCI Name Ocimum basilicum oil. Synonyms & Trade Names Basil oil estragole typeΤο αιθέριο έλαιο του Βασιλικού προέρχεται από την απόσταξη..
3,50€ Χωρίς ΦΠΑ:2,82€
INCI name: Eugenia caryophyllus oilΧρήση:Στην αρωματοποιία κατατάσσεται στις μεσαίες νότες. Έχει ισχυρή αντισηπτική δράση. Είναι κατάλληλο για τραυματισμένους μυς και ρευματικούς πόνους αρθρώσεων. Ενισχύει την μνήμη και έχει ισχυρή εντομοαπωθητική δράση. Συνδυάζεται με : Πορτοκάλι, Κανέλλα, Περ..
2,50€ Χωρίς ΦΠΑ:2,02€
INCI name: Pimenta acris leaf oil Το αιθέριο έλαιο Δάφνης προέρχεται από την απόσταξη των φύλλων και από τα μικρά κλαδάκια του φυτού .Λειτουργεί θεραπευτικά στο κρυολόγημα ,στην αναπνευστική συμφόρηση, στον πονόλαιμο και τους μυϊκούς πόνους. Επίσης έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες (ακμή), βοηθά..
3,80€ Χωρίς ΦΠΑ:3,07€
Το αιθέριο έλαιο δεντρολίβανο προέρχεται από την απόσταξη των λουλουδιών της κορυφής. Στην αρωματοποιία κατατάσσεται στις μεσαίες νότες. Είναι αναλγητικό, αντιρρευματικό, αντισηπτικό, αντιμικροβιακό, τονωτικό για την λειτουργία του εγκεφάλου. Βοηθάει στο ανοσοποιητικό σύστημα, διεγερτικό της κυκλο..
2,50€ Χωρίς ΦΠΑ:2,02€
ΙΝCI name: Mentha spicataΤο αιθέριο έλαιο Δυόσμος προέρχεται από την απόσταξη των φύλλων του φυτού με ατμό και έχει πιο γλυκό άρωμα από την Μέντα. Ρυθμίζει την αναπνοή (σε προϊόντα στοματικής υγιεινής) , βελτιώνει την πνευματική διαύγεια και τονώνει την μνήμη. Συνδυάζεται με: Grape Fruit, Λεβάντα,..
3,00€ Χωρίς ΦΠΑ:2,42€
INCI name: Eucalyptus globulus leaf oilΤο αιθέριο έλαιο Ευκάλυπτος προέρχεται από την απόσταξη των φύλλων και των κλωναριών του δέντρου. Στην αρωματοποιία το κατατάσσουμε στις ψηλές νότες. Το άρωμα του είναι ελαφρύ και ξυλώδες ,παρόμοιο με το Καζαέπουτ (Λευκόδεντρο). Είναι αναλγητικό, αντιρρευμ..
2,50€ Χωρίς ΦΠΑ:2,02€
INCI NAME: Thymus VulgarisΤο αιθέριο έλαιο Θυμάρι προέρχεται από την απόσταξη ατμού των ανθοφόρων κορυφών και από τα φύλλα του βοτάνου. Στην αρωματοποιία το κατατάσσουμε στις μεσαίες προς ψηλές νότες. Είναι ισχυρό αντισηπτικό, αντιμικροβιακό, αντιρρευματικό, αντισπασμωδικό, εντομοκτόνο, βοηθάει σ..
2,50€ Χωρίς ΦΠΑ:2,02€
Product Name : Carrot seed oil Biological Definition:The volatile oil steam usually distilled from the seeds of one of the subspecies of the wild carrot Daucus carota L. (Apiaceae). INCI Name: Daucus carota seed oil Synonyms & Trade Names: Daucus carota fruit oil. Wild carrot seed oil...
6,00€ Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 26 (3 Σελ.)